Reistijd: tijdverspilling of onderdeel van je reis?

Reistijd: tijdverspilling of onderdeel van je reis?

Eén van de cruciale onderdelen om ten volle te kunnen profiteren van een training, workshop of brainstormsessie is fysiek en mentaal aanwezig zijn. De dagelijkse sleur kunnen achterlaten aan de inkom en er volledig induiken. Er bestaan verschillende technieken om dit gevoel te bekomen. Van uitgebreide openers en energizers tot een simpel rondje-rond-de-tafel. Maar er is een andere manier die, met een beetje inspanning, sneller en efficiënter is: ga verstandig om met je reistijd.

Toen we beiden nog buitenshuis werkten, was de rit naar huis altijd een ongelofelijk rustpunt na een drukke werkdag. Vanuit welke richting je ook reist, zodra je het nabijgelegen dorp uitrijdt, leidt de baan je vanzelf door prachtige open velden met adembenemende vergezichten. Een stukje van zo’n 10 tot 15 minuten aan het einde van je traject, gegarandeerd zonder veel verkeer. Het enige wat jij hoeft te doen, is aanwezig zijn. Geen telefoontjes, geen luisterboeken. Gewoon aanwezig zijn, stil zijn en versteld staan (let wel op dat je je ogen op de weg houdt 😉).

Eenmaal toegekomen bij Creative Wonderland, is het in onze tuin ook altijd een beetje vakantie. Verschillende hoekjes en bankjes zijn er te ontdekken doorheen de tuin. Maak een wandeling door ons eigen bosje. Bewonder de eeuwenoude wilg aan de beek. Ontdek de favoriete verstopplaats van onze meisjes onder de vlierbessenstruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de deur uit te lopen en op avontuur te gaan.

Aarding voor gevorderden? Luier in de hangmatten tussen de elzen en de rustig grazende schapen; tussen het ruisende riet aan de wilgenhut of wordt helemaal zen op het bankje aan de schapenweide.

Wist je dat we zelfs een volledige post hebben gewijd aan waarom Creative Wonderland de hemelste vergaderzaal is nabij Leuven?

Beschouw jij je reistijd in het vervolg als slechts tijdsverspilling of kan het deel uitmaken van iets magisch? De keuze is – zoals altijd- aan jou.

Klaar om door de 🐇 konijnenpijp te glijden richting Meldert? Neem contact met ons op voor een offerte of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

One comment

Comments are closed.