De creatieve ruimte zelf als stimulans van creatief denken

De creatieve ruimte zelf als stimulans van creatief denken

Bij het plannen van een brainstorm of strategische groeisessie is elke ruimte goed, toch? 🤔 Wat is uiteindelijk het nut van een creative ruimte?

Wij geloven dat er meer is dan het oog kan zien. Dat een ruimte werkelijk invloed heeft op de geest. Creative Wonderland is een ruimte voor groei. Het eerste element dat creatief denken stimuleert en dat we in onze creatieve ruimte hebben verwerkt, hebben we in een vorige post al aangestipt: zicht op de natuur. Het tweede element dat de geest triggert, is de ruimte zelf.

Eén van de elementen die creatief denken in het algemeen stimuleren, is vrijheid. Vrijheid om over je eigen werk en ideeën te beslissen. En omdat wij beïnvloed worden door de ruimte waarin we ons bevinden, zijn we in staat om onze ruimte zo aan te passen dat we dit gevoel van vrijheid uitlichten.

Hoe? In het kort, door mogelijke grenzen te beperken of te vervagen, en zo een sfeer van eindeloze mogelijkheden te creëren. Enkele voorbeelden uit onze creatieve ruimte Create:

✨ Het spanplafond, dat ronde hoeken creëert en je blik -heel zachtjes- naar onze dakkoepel leidt.

☀️ Veel natuurlijk zonlicht dat via de 2 grote ramen de ruimte oplicht.

🌻 Alles is wit gelaten, zodat je gedachten vrij kunnen dwalen. Inclusief tafels en stoelen. Met hier en daar wel een vleugje kleur om het boeiend te houden. 😉

Create is de ideale creatieve ruimte voor divergent denken.

Klaar om dit aan den lijve te ondervinden? Neem contact met ons op voor een offerte!