Laat je verrassen door de kleurrijke keuzes van ons groentebuffet

Laat je verrassen door de kleurrijke keuzes van ons groentebuffet

Welkom bij ons groentebuffet! Ben je op zoek naar een gezonde en smakelijke lunchoptie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons groentebuffet is, naast catering op maat, een van de twee standaard opties die we aanbieden voor de lunch. Het is een ideale keuze voor groepen tot 12 personen.

Bij ons groentebuffet draait alles om plantaardig, en natuurlijk groenten! We bieden een grote variëteit aan groentesalades aan, aangevuld met heerlijke pastasalades en versgebakken brood. Vergeet de saaie blaadjes sla met wat in stukjes gesneden rauwe groentjes. Onze salades zijn veel meer dan dat. We hebben een breed scala aan kleurrijke en smaakvolle groenten die je smaakpapillen zullen verrassen.

De basis van groentesalades is vooral het roosteren van de groenten, wat de natuurlijke smaak en textuur van groenten benadrukt. En vaak tot verrassende smaken leiden: wist je dat geroosterde radijsjes niet langer pittig maar eerder zoet smaken? Een heerlijk warm winters stoofpotje is ook altijd een voltreffer. Al onze salades worden ook geserveerd met heerlijke dressings die de smaken nog meer versterken.

Kortom, ons groentebuffet is de perfecte keuze voor een gezonde en smakelijke lunch voor groepen tot 12 personen. Met een grote variëteit aan groentesalades, pastasalades en vers brood, is er voor ieder wat wils. Geen saaie blaadjes sla met wat in stukjes gesneden rauwe groentjes, maar voornamelijk geroosterde groenten met heerlijke dressings. Probeer ons groentebuffet en geniet van een kleurrijke en smaakvolle maaltijd!

Een lunchervaring om van te genieten, samen met de collega’s. Gezellig met z’n allen aan één grote tafel binnen in zaal Nurture. Of aan één van onze grote tafels buiten. Naar keuze onder een parasol of met je snoet in de zon. Heerlijk genieten van een welverdiende pauze!