Wil je graag op de hoogte gehouden worden over het reilen en zeilen van Creative Wonderland?

Bedankt voor het inschrijven! Graag nog jouw inschrijving bevestigen via de email in jouw mailbox en welkom bij Creative Wonderland!

Welkom bij Creative Wonderland!

Op zoek naar inspiratie, de kip met de gouden eieren, je unieke plek in de markt? Voor je onderneming, jouw team of voor jezelf?
Put business-as-usual on hold and let’s go down the rabbit hole together…

not an ordinary meeting room

Creative Wonderland combineert een strak, warm-oranje lijnenspel met een industrieel karakter, op een achtergrond van weelderig groen met een knipoog naar het agrarisch verleden. Geniet van het fenomenaal uitzicht op de kerktoren, een (niet altijd) stille getuige van het voorbijgaan van de tijd.

Onze vergaderzaal is geschikt voor groepen tot 40 personen voor workshops, trainingen, teambuildings en brainstormsessies. Voor events of boekvoorstellingen kunnen we tot 99 gasten ontvangen.

Onze focus ligt op het faciliteren van creativiteit, innovatie en verandering in mentaliteit en gedrag. Wij bieden je de sereniteit van een onbeschreven blad, waar alles echt mogelijk is, zolang je het maar kan bedenken. Om duidelijkheid te krijgen over waar het voor jou, je team en / of je bedrijf echt om draait.

 • Creativiteit is onuitputtelijk... Dit ervaar je letterlijk bij Creative Wonderland. De perfecte vergaderzaal om in verbinding te gaan met je collega's

  Kristien / IDEWE
 • Kristien / IDEWE

  Voor een goede start 'na Corona' organiseerden we als zwemclub TRUST een visiedag. Een van onze pijlers is 'een aangename en sociale omgeving waar mensen graag zijn, met aandacht voor diversiteit en toegankelijkheid'. Dit vonden we alvast terug bij Creative Wonderland en dankzij de goede organisatie werd het een topdag!

  Sofie / TRUST
 • Sofie / TRUST

  Creative Wonderland is zijn naam waardig. Een heel inspirerende en mooie omgeving om te vergaderen met je team.

  Kristien / IDEWE
 • Kristien / IDEWE

  Heel aangename ruimte! Lekkere koffie, lekkere gezonde snacks. Ook de lunch 'salad-in-a-jar' was een aanrader!

  Sofie
 • Sofie

  Een nieuwe, compleet uitgeruste meeting locatie om meetings corona proof te laten doorgaan. In de buurt van Leuven, maar toch in het groen! Zeker een aanrader!

  Brian / Proof
 • Brian / Proof

  Super mooie locatie, met fantastische uitkijk op natuur. Lekkere lunch!

  Karen
 • Karen

  Door de inspirerende omgeving werd onze vergadering opeens veel interactiever. Het warme en persoonlijke welkom is ook een heel groot pluspunt. Wij komen terug!

  Kristien / Cera Coop
 • Kristien / Cera Coop

  Ideaal voor een brainstorm!

  Brigitte / VRT Academy
 • Brigitte / VRT Academy

  Inspirerende locatie voor een brainstorm. Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig.

  Karen
 • Karen

  We at Kunigi were happy to be the first ones to enjoy this beautiful location to support the PROOF innovation workshop in health and food! We will come back for more design thinking or innovation workshops!

  Veerle / Kunigi
 • Veerle / Kunigi

  Zeer mooie locatie, prima uitrusting en de communicatie verloopt heel vlot en vriendelijk. Mooie locatie voor een dag in verbinding.

  Tine / Mentes VZW
 • Tine / Mentes VZW

  Iedereen was onmiddellijk in de juiste mood voor onze off site dankzij de geweldige locatie! Creatie Wonderland is echt een inspirerende ruimte, boordevol natuurlijk licht en midden in een prachtige, groene omgeving. De pauzes en lunch waren ook heerlijk met homemade koekjes! Een echte aanrader!

  Kristien / Cera Coop
 • Kristien / Cera Coop

  GfK Digital Belgium is preparing for the future. A nice day with assistance of YEAST, full of energy on a great location!

  Marjan / GfK
 • Marjan / GfK

  Inspirerende, hippe en groene omgeving die uitnodigt tot vergaderen met dynamiek, houdingsafwisseling en beweging in een ontspannen sfeer. “Practice what you preach” dus, voor ons als team ergonomie van Mensura.

  Gerrit / Mensura
 • Gerrit / Mensura

  Supertevreden van onze dag: superfijne tuin en heel inspirerende zaal; welkom heten op bordjes bij ingang, gevulde frigo waar kan uit genomen worden, waters op tafel, blocknotes en balpennen, zeer goede communicatie met Fransiska, aangename samenwerking. Break-out rooms zijn zeer handig. Slaatjes waren erg lekker.

  Véronique / VRT
 • Véronique / VRT

  Iedereen was supertevreden. We waren allemaal vol bewondering van de tuin. We hopen hem nog eens terug te zien in bloei. Ook de ruimtes zelf waren zeer geschikt voor ons event. Fijn dat alles zo ruim was én de ramen open konden in deze nog steeds bijzondere tijden. Alles prima geregeld door Fransiska, het kwam ons aan niets tekort.

  Sandrina / Abesco
 • Sandrina / Abesco

  Creative wonderland is een top locatie om met je team samen te komen en te verbinden. De warme ontvangst, de heerlijke lunch en tussendoortjes, de open ruimte, het zicht op de tuin, wandelen in de mooie natuur, … maken het verschil!

  Kristien / IDEWE
 • Kristien / IDEWE

  Creative wonderland is de plaats om weg te zijn van het werk en toch hard te werken, te brainstormen, te connecteren en te evolueren.

  Jeroen / IDEWE
 • Jeroen / IDEWE

  Originele, ruime en bijzonder rustige omgeving voor meetings, professionele afzonderingen,…

  Jan / Euromex

Zij gingen je voor:

Bekijk hier onze vergaderzalen

Dompel je onder in de unieke sfeer van

Creative Wonderland.

vergaderzalen

Ontdek onze faciliteiten

Laat je verrassen door ons

ruime aanbod aan faciliteiten.

Faciliteiten