Opleiding creatief leiderschap

Organisaties moeten over nieuwe vaardigheden en inzichten beschikken om beter en efficiënter om te gaan met de toenemende complexiteit en verandering.  Beschikt jouw organisatie over vaardigheden en inzichten die de organisatie wapent om nog meer een wendbare organisatie te worden?  Beschikken de leidinggevenden over deze vaardigheden en inzichten?

De beweeglijkheid van een organisatie wordt bepaald door de structuur van de organisatie, haar mensen en haar leiderschap.  De opleiding “Igniting Creative Potential” geeft je een inzicht in de fundamenten van creatief leiderschap en je leert vaardigheden en inzichten die je daags na de opleiding reeds kan inzetten!

“Igniting Creative Potential” heeft tot doel het potentieel van individuen, teams en organisaties te ontwikkelen zodat creativiteit en verandering beter kunnen worden gemanaged. Deze opleiding gaat door in Creative Wonderland, Meldert op 30 september, 1 en 2 oktober 2020.

Trainer

Luc De Schryver startte zijn “Creative Leadership traject” in 1990 aan De Universiteit van Buffalo waar hij twee jaar later de Master of Creativity and Innovation behaalde.  Hij is gecertificeerd ICP trainer, en is tevens geaccrediteerd om professionals op te leiden tot gecertificeerde VIEW en SOQ gebruikers.

Luc heeft gewerkt met diverse klanten in binnen en buitenland zoals bv. EIOPA (The European Insurance and Occupational Pensions Authority), The Scottish Pension Fund, Mercedes-Benz, CM-Limburg, Panasonic, …,

Voor meer informatie betreffende de opleiding:
stuur een mailtje naar luc.deschryver@o2c2.eu

The event is finished.

Date

sep 30 2020 - okt 02 2020
Expired!

Time

9:00 am - 6:00 pm

Organizer

Luc De Schryver
Email
luc.deschryver@o2c2.eu